Tesla als Bruidsauto - Moderne trouw auto huren

De Tesla trouwauto is groot van formaat. Met een lengte van 5 meter en een breedte van 2 meter is de Tesla groter dan bijvoorbeeld een Porsche Panamera. Belangrijk, de binnenruimte van de Tesla is groot genoeg voor een bruid met grote trouwjurk en natuurlijk de bruidegom.

Uniek aan deze trouwauto van Tesla is het panoramadak. Dit panoramadak biedt niet alleen een hoop licht, maar geeft u ook de mogelijkheid om uw trouwrit op een bijzondere manier mee te maken. Zo wordt uw trouwdag absoluut de mooiste dag van uw leven.

Wat is er nou mooier dan trouwen in een elektrische auto? De Tesla S trouwauto is 100% duurzaam en produceert nauwelijks geluid. Niet alleen fijn voor u tijdens het rijden, maar het zorgt ook voor verwonderde gezichten bij uw gasten. Rij geluidloos weg of kom in stilte aan als verrassing.

Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk niet zelf achter het stuur kruipen. Daarom is het mogelijk om de Tesla trouwauto te huren met chauffeur. De chauffeur gaat netjes gekleed en beschikt uiteraard over de ervaring om de rit van en naar uw bruiloft tot een succes te maken.

De Tesla trouwauto mag absoluut gezien worden en biedt diverse voordelen:

· Een prachtige bolide

· Een snelle auto (in 4,6 seconden van 0 naar 100, zonder versnellingen)

· Een duurzame trouwauto

Ook voor het maken van trouwfoto’s is de Tesla trouwauto perfect geschikt. De auto is stijlvol en maakt uw bruiloft helemaal compleet. Praktisch is ook dat de Tesla trouwauto 4 deuren heeft. Geen gestoei met het instappen of de sleep van de bruid, dankzij de 4 deuren kan iedereen gemakkelijk instappen.

Wilt u ook van uw trouw de dag van uw leven maken? En wilt u vervoerd worden op een manier die u nog nooit meegemaakt heeft? Kies dan voor het luxe en comfort van de Tesla trouwauto.


Bezoek ons op Facebook voor meer leuke foto's   

   

Of bezoek onze Google business site voor meer leuke foto's

https://trouwtesla.business.site/