Trouwauto huren - Trouwen in een TESLA

De TrouwTesla

De dag van uw leven, uw trouwdag. Daar hoort een prachtige trouwauto bij. Wat dacht u van een Amerikaanse limousine, uniek in vele aspecten ?

Op uw trouwdag wilt u zo goed mogelijk voor de dag komen met zo min mogelijk zorgen. Een trouwauto met chauffeur huren is dan de ideale oplossing. Onze trouwauto is een elektrische 5-persoons Luxe Sedan uit de Verenigde Staten. Uniek aan deze trouwauto van Tesla is het panoramadak. Dit panoramadak biedt niet alleen een hoop licht, maar geeft u ook de mogelijkheid om uw trouwrit op een bijzondere manier mee te maken. Bovendien is het mogelijk het panorama dak te openen. Zo wordt uw trouwdag absoluut de mooiste dag van uw leven.

De limousine is volledig elektrisch en produceert daarom vrijwel geen geluid of uitlaatgassen. Ideaal voor uw trouwdag waarop alles perfect moet zijn. Daarnaast geniet u in de Sedan ook van internet en een 17" touchscreen in het dashboard.

Naast de prestaties van de auto, is natuurlijk het uiterlijk ook belangrijk. Zowel van binnen als van buiten is deze wagen chic en bijzonder.

 De voordelen van onze trouwauto huren

·         Prachtige manier om naar uw bruiloft te rijden

·         Feestelijke aankleding van de trouwauto

·         Voldoende ruimte voor u en uw partner en naasten

·         Een schitterende parelwitte limousine

·         Volledig elektrisch dus geen brandstofkosten, uitlaatgassen en geluidsoverlast

·         Internet en eigen muziek in de trouwauto

Trouwauto huren met chauffeur

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk rondgereden worden door een professionele chauffeur. Daarom huurt u bij ons de trouwauto inclusief chauffeur. Deze heeft een uitgebreide ervaring zodat u probleemloos in kunt stappen in de Amerikaanse limousine.

De ruime trouwauto biedt plaats voor 5 personen. Daarom heeft u altijd de mogelijkheid om uw naasten mee te nemen aan boord op de meest bijzondere dag van uw leven.

De trouwauto huren doet u voor minimaal één dagdeel. Wij zorgen ervoor dat de auto klaar staat waar u wilt en dat de aankleding perfect is. Ontzorgen is waar wij voor staan!


Bezoek ons op Facebook voor meer leuke foto's   

   

Of bezoek onze Google business site voor meer leuke foto's

https://trouwtesla.business.site/